Квалификация, Курсове, Обучение, Лицензирани курсове, Професионално обучение, ЦПО

 
Квалификация, Курсове, Обучение, Лицензирани курсове, Професионално обучение, ЦПО

 
Рейтинг: 3.00
(62)
Лицензирани курсове за професионална квалификация и преквалификация
Лицензирано обучение в курсове с програми на МОН. Специализирано професионално обучение с ваучер според най-новите изисквания на ДОИ в София. Професионални лицензирани курсове по специалности с ваучери.
Доказателство за качествено професионално обучение.
Лицензирано обучение
Курс в ЦПО София, или курсове в салони за красота в София
За провежданите от нас курсове в град София
Професионално обучение в център за обучение с голям брой луксозни работни места
Цени на курсове
Документи за записване в курсове
За нови курсове и обучение


Професионални курсове за обучение, или професионално обучение? Курсове Шии-лак Обучение и курсове с ваучери в София Професионално обучение и курсове от ЦПО.

Цени на курсове / курс по масаж

24 Януари 10, 20:08 / Автор: Лилия Тодорова
Курса по масаж включва:
курс по масаж, нов, курсове за масажисти, курсове масаж, курс масаж, курс масаж София, курсове за масажисти София, курсове по масаж, нови, класически масаж, антицелулитен масаж, специализиран, козметичен масаж, курс за масажистки, специализирани, масажни курсове, курс за масажи, курсове за масажи, курсове, София,
              
Курсове по масаж включват:

        Класически масаж, лечебен, възстановителен и рефлекторен. Малко от козметичният: на лице и антицелулитен масаж. 40 астр. ч. по 4 часа на ден. Курсът е теория и практика, като материалите по време на курса се поемат от нас, а практиката е върху хора, които ние ще ви подсигуряваме.
          Цената е 220лв. като таксата може да внесете на два пъти. Ако желаете може да ви бъде издадено и държавно удостоверение за част от професия " Козметик" за специализация като масажист, но удостоверението се заплаща 45 лв., а при курса по козметика е безплатен.
           
При желание да завършите курса ускорено се заплаща и сумата от 70 лв.Часовете за провеждане се съобразяват с вашите предпочитания и възможности. Можете да започнете в удобно за вас време.

Други професионални курсове


начало на
професионални курсове

 
Tyxo.bg counter

0.1069