Квалификация, Курсове, Обучение, Лицензирани курсове, Професионално обучение, ЦПО

 
Квалификация, Курсове, Обучение, Лицензирани курсове, Професионално обучение, ЦПО

 
Рейтинг: 3.00
(62)
Лицензирани курсове за професионална квалификация и преквалификация
Лицензирано обучение в курсове с програми на МОН. Специализирано професионално обучение с ваучер според най-новите изисквания на ДОИ в София. Професионални лицензирани курсове по специалности с ваучери.
Доказателство за качествено професионално обучение.
Лицензирано обучение
Курс в ЦПО София, или курсове в салони за красота в София
За провежданите от нас курсове в град София
Професионално обучение в център за обучение с голям брой луксозни работни места
Цени на курсове
Документи за записване в курсове
За нови курсове и обучение


Професионални курсове за обучение, или професионално обучение? Курсове Шии-лак Обучение и курсове с ваучери в София Професионално обучение и курсове от ЦПО.

За провежданите от нас курсове в град София / Завършили наши курсисти намериха реализация в салони от София, Варна, Пловдив, Бургас, а също така и в чужбина.

Завършили наши курсисти намериха реализация в салони от София, Варна, Пловдив, Бургас, а също така и в чужбина.
04.02.09 20:45

Автор:Лилия Петрова
 курсове софия, специализирани курсове, професионални курсове, държавни курсове, курс, специализиран курс, държавен курс, курсове, курс софия,
        От 01. 11. 1998 г. до този момент, нашият учебен център е обучил курсисти по различните специалности от цялата страна. Повечето от тях намериха реализация по специалността си в страната и чужбина, до голяма степен благодарение на нашето съдействие при представянето им пред работодатели и поради високото мнение което те имат за нивото на обучение в нашият център. Завършили наши курсисти намериха реализация в салони от София, Варна, Пловдив, Бургас, а също така и в чужбина. Последен ярък пример за качеството на обучение в ЦПО "РАПАКС" е спечеленият конкурс за работа в Италия от Албена Клинчарска; специалист "ДАМСКО И МЪЖКО ФРИЗЬОРСТВО", въпреки конкуренцията на петнадесет курсисти от други елитни учебни центрове и училища.
    Изключително високото ниво на обучение постигаме благодарение на:

* Подбраните висококвалифицирани преподаватели и натрупаният опит.
   
* Учебни планове и програми, изработени и съобразени с последните изисквания на Министерството на Образованието и Науките.
 
* Подходящата ни учебна база за теоретическо и практическо обучение, съобразена  с изисквания като: капацитет и практичност, местоположение и т.н.
* Допълнителни договори със училища, салони, хотели, ресторанти, заведения за хранене и развлечения, кулинарни цехове, строителни фирми и др., сключени с цел да гарантират нивото на провежданата производствена практика на обучаемите от ЦПО "РАПАКС".

Към ЦПО София


 
Tyxo.bg counter
0.1258